BUCURI DE SALMON FRĂCĂȚI CU SAUCE DE YOGURT TANGY

Te așteaptă un tratament! Jess a venit cu un ridicol de bun proaspăt somon reteta burger pentru tine că eu nu pot să aștept să împartă! Sunt un mare fan burger, dar îmi place să-l schimbe! Burgeri de vită, burgeri de pui și acum burgeri de somon. Te-am acoperit. Mai bine, avem două variante diferite de arome pentru tine: Dill somon burgeri (cu lămâie) și Cilantro somon burgeri (cu var). E ceva pentru toată lumea. Deci, haideți să sară în cea mai bună rețetă de somon burger…

sa faci burgeri de somon
Suntem oferindu-vă două variante de patties somon: Lemon Dill somon burgeri sau Cilantro Lime somon burgeri. Nu puteți merge în neregulă cu fie atât alege una în această săptămână și să facă alte săptămâna viitoare!

Pasul 1: primul pas este de a face o pastă de amestecare 1/4 de somon proaspat cu 1 lingurita de muștar Dijon într-un procesor de alimente. Rezultatul final va fi o textura Gummy care acționează ca lipici care deține burgeri împreună.

Pasul 2: adăugați restul somonului la procesorul alimentar, împreună cu restul ingredientelor (în funcție de aroma pe care o faci!). Puls de aproximativ 10 ori sau până când plantele sunt distribuite uniform în întreaga și vă sunt lăsate cu un amestec de indesat.

Pasul 3: forma în patru patties și locul în frigider pentru a seta pentru 20-30 minute.

Pasul 4: când sunteți gata să gătești, încălziți o tigaie mare peste căldura medie. Adauga patties și bucătar până la aur, aproximativ 3 minute pe parte.

Servi cu chifle sau ca salata verde împachetări și se adaugă orice topping-uri vă place! Pro Sfat: de lămâie coriandru Burger somon este delicios cu ceapa murate și sos de iaurt chimion picant.

Sos de iaurt tangy
Am decis să cuplăm acești burgeri cu somon cu un sos de iaurt pentru că sunt mereu în tabăra pro-sos. Este nevoie de două secunde pentru a amesteca toate ingredientele împreună într-un castron și perechi super bine cu somon! Este tangy, citrusy, cimbru și cremos… atât de bine. Evident, este mare cu aceste burgeri, dar este, de asemenea, delicioase cu cartofi prajiti, veggies prăjită, pește prăjit sau puteți adăuga mai mult ulei pentru a se amestecă să-l subțire pentru a utiliza ca salata dressing. Categoric merită făcut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *