DOVLEAC SPICE BLONDIES REȚETĂ

Am o relație complicată cu condimentele de dovleac. Ea are, fără îndoială, în ultimii 5-10 ani ajuns un pic copleșitoare. Este greu pentru a merge oriunde în America de Nord aceste zile de la sfârșitul lunii august până în ianuarie, fără a fi amintit de condimente dovleac. Am intrat în Whole Foods de altă zi și au fost de vânzare de dovleac condimente cartofi chips-uri… ce?! Destul de sincer, condiment de dovleac devine un lucru greu de iubit.

Pe de altă parte, am, de asemenea, să recunosc că am un fel de, un fel de, într-adevăr, într-adevăr place aroma. Am fost întotdeauna o fată scortisoara (am folosit pentru a adăuga scorțișoară la biscuiti trisket mea ca un copil-adoptator devreme?!) și condiment de dovleac este într-adevăr doar o versiune amplificat de scortisoara. Să fim reali, deși, o mulțime de alimente condimente dovleac acolo nu sunt deosebit de hrănitoare. Multe nu conțin nici un dovleac (ma uit la tine Dovlecel Spice Latte!) sau de a folosi arome sintetice, fără nici condimente. Nu e chiar genul meu. Aceste blondies de dovleac Spice pe de altă parte? Avem dovleac. Avem condimente de dovleac condiment (scorțișoară, nucșoară, ghimbir, Allspice, cuișoare). Avem vegan. Ne-am luat delicioase! Va trebui doar să le încercați pentru voi înșivă pentru a vedea de ce.

Ce sunt blondies?
Blondies = negrese blonde. În opinia mea, blondies sunt menite să aibă o textură similară cu negrese, cu excepția fără praf de cacao sau ciocolata adăugată. Îmi place o negresă fudgier astfel încât aceste blondies de dovleac condiment sunt mai mult pe partea rețete, dar dacă vă place mai mult de o textură crocante aproape cookie, omite praf de copt și veți realiza cu siguranță că.

Dovleac este un mare plus față de blondies nu numai pentru că este o sursă de minunat de nutriție, dar, de asemenea, pentru că vă ajută să realizeze că textura rețete Blondie fără a fi nevoie să adăugați o tona de ulei. În general, puteți adăuga dovleac la produsele coapte în rețete care apel pentru o mulțime de ulei pentru a ajuta la scăderea acestei sume.

Poți folosi conserve de dovleac?
Absolut! Aceasta este o reteta perfecta pentru utilizarea sus că conserve de dovleac. Doar asigurați-vă că pentru a apuca piure de dovleac și nu o poate de umplere plăcintă de dovleac. Puteți utiliza, de asemenea, dovleac proaspete sau substitut cu un Squash de iarna diferite. Toate vor lucra în acest dovleac condiment blondies reteta.

Ai resturi de dovleac? Iată câteva rețete, astfel încât să puteți folosi-o!

Coapte dovleac gogosi găuri
Vegan caramel dovleac tartă
Ultimate dovleac Spice granola
Dovleac Spice Latte overnight ovăz

Poate aceste dovleac Spice blondies fi făcute fără gluten?
da! Aveți posibilitatea să sub absolut fără gluten făină pentru făină regulate. Am testat rețeta în ambele sensuri. Poate fi necesar să scadă cantitatea de lapte de migdale (sau non-lactate) lapte ușor ca făină fără gluten tind să fie mai puțin absorbante, dar acest lucru depinde de amestecul de făină. Începeți cu 1/2 ceașcă și adăugați 1 lingura la un moment dat, dacă aluat are nevoie de mai mult pentru a veni împreună. Notă: aluat ar trebui să fie foarte gros. Acest lucru este important ca aceste blondies condiment de dovleac sunt vegane și nu au un ou exploatație-le împreună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *