DOVLEAC SPICE CONGELATOR FUDGE

A spus cineva dovleac? Asta e ciudat, deoarece nu o singură persoană a menționat de dovleac în ultimele câteva săptămâni. Începusem să cred că a devenit obscur. Feedul meu Pinterest a fost anulat. Nu un Starbucks în vedere a avut un semn pentru un latte de dovleac condiment. Dovlecel, ce-i asta?

E evident că glumesc.

În cazul în care toată viața ta nu a fost preluat de cel puțin 50% dovleac/dovleac palavrageala condiment decât sunteți o) trăiesc sub o stâncă sau b) care trăiesc într-o emisferă diferită în cazul în care sunteți doar pregătirea pentru vara.

Pentru restul dintre noi, deși, dovleac este de știri vechi. Dar este o veste veche într-un mod duios. Asta e chestia cu dovlecelul, e exagerat, dar e bine. Chiar nu poți merge prost cu un mic condiment de dovleac. Și prăjitură cu aromă de dovleac? Dă-i încoace!

Ce este congelator Fudge?
Fudge congelator este destul de mult ca se pare: Fudge mananci direct din congelator. Acum, spre deosebire de Fudge tradiționale, care este în esență unt pur și zahăr, Fudge congelator are o bază mult mai sănătoasă, care în acest caz este unt de migdale și de dovleac.

Va îngheț Fudge Ultima în afara congelator? Din nefericire, nu. Puteți lăsa să stea un pic, dar se va înmuia așa că nu ambalaj aceste ca o gustare de prânz sau pentru a aduce la locul de muncă cu tine! Pe partea luminoasă, este un super simplu, o-castron reteta si destul de mult dureaza pentru totdeauna.

Acest dovleac condiment congelator Fudge nu este o excepție. Plus este o mare utilizare pentru resturile piure de dovleac, dacă aveți unele!

sa faci dovleac Spice congelator Fudge
Această rețetă întreagă poate fi făcută într-un castron!

1) Începeți prin combinarea sirop de arțar și temperatura camerei de nucă de cocos ulei

2) Adauga piure de dovleac, condimente și sirop de arțar până când totul vine împreună

3) acoperiti un 9 × 9 inch tigaie de copt (8 x 8 lucrări prea!) cu hârtie pergament și răspândirea amestec uniform pentru a distribui

4) Freeze timp de cel puțin o oră înainte de tăiere în 16 pătrate

5) dacă se dorește, se topesc unele ciocolata si burniță peste partea de sus

6) a se păstra în congelator pentru atâta timp cât acestea vor dura! <-Sugestie: nu va fi mult timp

Ce să fac cu resturi de dovleac?
Probabil, dacă ați făcut această rețetă sunteți fie folosind o poate de dovleac sau au unele resturi. Dacă aveți resturi de dovleac aici sunt unele rețete puteți utiliza pentru a termina-l!

Dovleac Spice gogosi găuri
Dovleac cornbread
Dovleac Spice blondies
Ultimate dovleac Spice granola
Sănătoase dovleac Spice Muffins

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *