FĂRĂ GLUTEN RAMEN TĂIȚEI SALATA

Perfect Veggie-umplut reteta plina de aroma si criza va face acest lucru fără gluten Ramen tăiței salata de noi favorite. Folosind tăiței fără gluten Ramen și un pansament Cilantro-var, această salată va deveni o discontinue de masă. ” Ești fără gluten? ” Este o întrebare I a lua întrebat aproape zilnic. Mi-aș dori ca răspunsul să fie livrat la fel de ușor ca și întrebarea.

Răspunsul meu este, de obicei, un mix amestecate de cuvinte care lasă persoana mai confuz și care doresc nu au cerut. Pentru că adevărul este, eu nu sunt într-adevăr, dar uneori am ales să fie.

Acolo, am spus-o.

Mulți ani am fost strict fără gluten. De fapt, pentru primii ani de Maven sănătoase am ramas la o dieta destul de stricte gluten-Free. În același timp, niciodată nu m-am autodescris ca fiind fără gluten. Prin ani de experimentare am fost în măsură să determine că gluten este un factor de stres pentru sistemul meu digestiv, dar eu sunt în nici un caz celiac.

Sunt acut conștient de modul în care corpul meu reacționează la anumite alimente și gluten este unul care cu siguranta duce la gaz și balonare, dar eu sunt, de asemenea, un credincios că viața ar trebui să fie trăit la maxim, astfel încât, dacă nu aveți o viață în pericol alergie, dureri de stomac ocazional doar ar putea fi merita. De aceea nu am etichetat mine sau blog-ul sub nici un fel de categorie.

Acestea fiind spuse, înțeleg și respect faptul că oamenii fac alegeri diferite decât mine sau au situații diferite de la mine. Este încă important pentru mine să vă pot sprijini oriunde vă aflați. Plus… Nu este nici un beneficiu pozitiv pentru taitei convenționale ramen (doar spunând…)

Sunt Ramen Noodles fara gluten?
Nope! Nu de obicei. Tăiței convenționale ca tine găsi în Maruchan ceașcă de supă sunt cel mai sigur nu gluten-Free. Dar, din fericire, există branduri mai noi acolo oferind fără gluten tăiței Ramen că gustul la fel de bun și sunt mai sănătoase decât convenționale. Lotus Brown Rice și Ramen Millet este favorita mea absolută. Este un întreg-cereale și fără gluten alternativă la Dumnezeu-numai-știe ce este în Ramen Maruchan.

Puteți cumpăra pachete individuale care vin cu condimente, astfel încât să puteți face Ramen tradiționale sau acestea sunt un mare plus față de supe în timpul iernii. Am fost, de asemenea, iubitoare adăugând-le la legume pentru a face acest lucru fără gluten Ramen tăiței salata.

Nu trebuie să fie fără gluten să mănânce acest Ramen tăiței salata? în niciun caz. Singura condiție prealabilă este să-ți asculți corpul și să faci alegerile care se simt bine pentru tine chiar acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *