FASOLE VERDE CARBONAT CU SEMINȚE DE USTUROI ȘI RODIE

Cu câteva săptămâni în urmă am avut șansa de a pleca de la oraș pentru câteva zile pentru a sărbători unul dintre zilele de nastere prietenului meu. În afară de a avea cea mai bună vreme, week-end a fost umplut cu vin-alimentat de distracție, produse alimentare uimitoare și chiar mai bine companie.

Ne-am petrecut cea mai mare parte a timpului nostru merge între cabană și plajă, mâncând și potabilă și reflectând asupra cât de mult lucrurile s-au schimbat pentru noi toți. Am făcut, de asemenea, unele pungi de dulce tote, pentru că nu puteți avea destule pungi tote…

În timp ce gătesc cina în noaptea de sâmbătă unul dintre prietenii mei mai vechi, Maria ne-a întrebat ar trebui să taie fasole verde. Ea nu a avut loc la mine până în acel moment că nu a existat mai mult de o modalitate de a le tăia (pentru înregistrare, am Trim marginile de pe ambele părți ale fasole). Se pare că unii oameni sunt o singură parte Trimmere și unele nu Trim fasole verde, la toate. Orice îți plutește în barcă, presupun!

Fasolea aia verde m-a făcut să mă gândesc la diferitele căi pe care le-am făcut cu prietenii mei. Majoritatea dintre noi am crescut împreună. Am petrecut mulți ani purtând costume de marinar în timp ce graba la cantină pentru a obține noastre „cookie-uri magazin”. Am învățat toate mișcările la liceul muzical și în funcție de starea mea de spirit s-ar putea admite să fi mers la concertul HSM.

Am râs, am plâns, am prom’ Ed și a sărbătorit făcând-o prin mijlocul și liceu ani împreună. Și apoi, pentru mulți dintre noi, ne-am despărțit. Drumurile noastre deviate și unii dintre noi împodobite un capăt, ambele capete sau nu se termină deloc. Am păstrat legătura, ne-am îndepărtat și ne-am stabilit viețile pentru noi înșine, care sunt incredibile în propriile lor moduri unice.

Dar, în ciuda căilor noastre divergente, când ne-am reunit, nu a trecut o zi. Cred că fasole verde sunt încă mari, indiferent de modul în care le taie. Și acum că am ajuns oficial sentimental peste fasole verde carbonat, să ajungem la gătit-le…

Ce înseamnă pentru a char legume?
Charring food este o metodă de gătit în cazul în care alimentele sunt plasate peste un gratar sau sursa de caldura (ca o tigaie de fonta), astfel încât suprafața de ea arde sau caractere ușor. Acest lucru ajută într-adevăr ridica aroma de alimente în timp ce adăugarea unui gust Smokey. Deseori, un gratar sau foc direct este folosit, cu toate acestea anumite alimente face acest lucru provocator. Pentru fasole verde esti capabil de a realiza același Smokey carbonat aroma atunci când de gătit direct pe aragaz-top pe căldură foarte mare.

sa faci fasole verde carbonat
Când vine vorba de fasole verde carbonat răspunsul este tot în tehnica.

Asigurați-vă că oala sau antena de gătit (ne place turnat-fier) este super fierbinte. Acest lucru este esențial. Pentru a testa doar se toarnă un pic de apă în oală și a vedea dacă se sfârâie. Dacă ai sfârâit, ești bun de mers.
Asigurați-vă că fasolea verde nu este supraaglomerată-Cook într-un singur strat, dacă este necesar
Adauga usturoi la sfârșitul pentru a vă asigura că nu arde.
Top cu oțet balsamic, bucătar scurt și apoi de top cu semințe de rodie
Odată ce ați luat această tehnică în jos veți avea cele mai bune fasole verde carbonat în cel mai bun timp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *