GALETĂ DE MÂNCĂ CU TESĂ DE CAZĂ, CEȘTE CARAMELIZATE ȘI ASPARAGUS

De obicei, pentru rețete îmi place să împartă o anecdotă puțin sau ceva care a inspirat rețeta, dar pentru această rețetă de Galette cimbru nu este foarte puțin de spus, cu excepția faptului că este cel mai bun. rețetă. Ever. Jess s-a întrecut cu asta și să zicem că a fost demolată în 12 ore. Da, 12 ore. C și chiar mi-a plăcut. C păstrat referindu-se la ea ca o pizza și Jess și am luat un chicotit bun din ea, dar cu toate acestea, acest Galette este la fel de gustoase, dacă nu mai bine decât o pizza.

Deci, în loc de timp poveste cu Davs, am de gând să defalcare modul de a face o Galette sărate, deoarece știu că unii dintre voi poate nu fi familiar.

Ce este un Galette?
Îmi place să se refere cu dragoste la o Galette ca placinta fetei leneș sau o plăcintă deconstruită! Ideea de bază a unei Galette este de a roll out aluat, gramada pe fructe sau legume în centru, și apoi roll sus marginile aluatului. Ele sunt coapte plat pe o foaie de copt astfel încât acestea sunt mai puțin „precise” decât o plăcintă… Dar nu mai puțin delicioase! Nu este nevoie de totul pentru a fi perfect astfel încât galettes sunt o mare Intro la patiserie aluat de copt pentru oricine cu mai puțină experiență.

Galette ‘ s poate fi dulce sau cimbru. Cauti o Galette dulce? Check out acest Peach Galette pe care le puteți servi pentru desert!

sa faci o Galette cimbru
Odată ce ai atârna de Galette a face nu este atât de dificil, dar pentru că știu că unii dintre voi nu poate fi familiar, am decis să vă plimbare prin modul de a face această rețetă de vară savuroase Galette de rupere în jos fiecare pas de-a lungul drumului.

Pasul 1-adăugați făină și sare la un procesor de alimente și puls pentru a se amesteca. Se adaugă în unt refrigerate și puls până când untul este dimensiunea de fasole Lima. E foarte important ca untul să fie răcit!

Pasul 2-în timp ce pulsing, se adaugă încet în oțet de mere și apă de gheață. Rezultatul final ar trebui să fie un aluat de pietriș, oarecum Shaggy. (Citat direct de la Jess… de gând să se presupună că este un bucătar oficial pe termen lol.) Se toarnă aluatul pe o suprafață presarata cu faina sau de tăiere bord și ușor forma într-un disc plat de 2 inch grosime. Înfășurați-l strâns în folie de plastic și refrigerați timp de cel puțin 2 ore. Vrei aluatul să rămână rece tot timpul pentru a vă asigura crusta dumneavoastră rămâne extra flaky!

Pasul 3-odată ce aluatul este refrigerate este timpul să Roll afară scoarță și de sus! Asigurați-vă că crusta este rece-pas super important! Așezați aluatul pe o bucată de hârtie de pergament, de mărimea foii de copt. Roll aluatul la un cerc gros de 1/4 inch. Se transferă cu atenție hârtia pergament și aluatul la o foaie de copt. Așezați aluatul înapoi în frigider timp de 10 minute. Răspândirea brânză de capră pe aluat, lăsând o frontieră de 2 inch. Pune ceapa pe partea de sus a branza de capra într-un strat chiar. Teanc sparanghel pe partea de sus a ceapa. E timpul să-ți Prăjești o glatte savuroasă!

Pasul 4-ori marginile de aluat peste umplere, tucking și se suprapun ușor după este necesar pentru a menține umplerea interior. Perie marginile aluatului cu ou spălare. Se presara totul, dar asezonarea Bagel pe coaja, merge la fel de grele sau de lumina predat doriți. Condiment este opțional, dar permiteți-mi să vă spun baieti, nu SKIP… este atât de bun!

Pasul 5-coace Galette dumneavoastră sărate pentru aproximativ 45-50 min, până când crusta este un maro adânc de aur și ferm la atingere. Să stea pentru câteva minute înainte de tăiere și apoi sape în! Va dura mai mult de 12 ore?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *