OATMEAL COBBLER DE PĂCĂ LENT

Am împărtășit inițial această rețetă în august 2015 chiar înainte de ziua mea 26. Am să râd când am citit din nou pe ea, deoarece în aproape orice fel persoana care a scris original post este complet opus de la persoana scris post acum (FYI aceeași persoană, doar 4 ani mai în vârstă!). Am vorbit despre cât de mult urăsc ziua mea și de ce nu o voi iubi niciodată. Flash Forward la doar câteva zile în urmă, când am sunat în 30 mea cu prieteni buni, o excursie de statiune solo și o profundă recunoștință și apreciere pentru viața pe care o trăiesc.

Dacă aș putea să mă întorc în timp și să-i spun un singur lucru lui Davida acum 4 ani, ar fi asta: fii recunoscător. Ești atât de incredibil de norocos și au atât de mult pentru a fi recunoscător pentru. Acum, nu este faptul că Davida de 25 de ani nu a fost recunoscător, ea pur și simplu nu a permis să se simtă. Viața mea a fost de aproximativ propulsa mine înainte, mai degrabă decât înmuierea în prezent. Destul de amuzant post original a fost scris totul despre viața mea „shoulds” și modul în care mă bântuie. Voi spune că „shoulding Sheila” (voce minunat am poreclit mintea mea atunci când este joc ar trebui să joc), încă ocazional iese pentru a juca, dar eu sunt fericit să spun că, odată cu vârsta am învățat să tempereze că vocea și reamintesc că nu este trăit în shoulds. A trăit chiar aici. chiar acum. Este, de asemenea, a trăit în sezonul piersicii… Deci, hai sa vorbim despre acest aragaz lent reteta cizmar piersici.

Slow aragaz fulgi de ovăz
Lent aragaz fulgi de ovăz este unul dintre rețete meu preferat mic dejun la masă-Prep pentru săptămâna sau bici până când eu sunt un pic cam scurt la timp. Cu toată lumea obsedat de peste lor instant pot (desigur, am unul și nu-l iubesc), mă simt ca aragaz lent a fost uitat din pacate. Dar există încă atât de mult pentru a iubi despre gătit lent. Eu chiar nu cred că arome vin aproape de gustul delicios de alimente gătite lent. Și Da, care include fulgi de ovăz!

Slow aragaz fulgi de ovăz este destul de mult ca se pare: fulgi de ovăz fierte peste câteva ore în aragaz lent. Acum mi se pare este esențial să se utilizeze oțel-tăiate ovăz atunci când face fulgi de ovăz peste noapte într-un aragaz lent, deoarece nu ajunge prea moale. Oțel-tăiate ovăz sunt o versiune ușor mai puțin prelucrate de ovăz laminate în care acestea nu sunt steamlaminate peste astfel de cereale este lăsat mai mult în tact. Ea le face mai mare în fibre, dar, de asemenea, înseamnă că ia mai mult timp pentru a găti. Din fericire, care nu este o problemă atunci când face piersici cizmar peste noapte fulgi de ovăz în aragaz lent!

Ce altceva pot face în aragaz meu lent?
Um…. totul?! Dar este adevărat, este destul de impresionant ceea ce se poate face într-un aragaz lent. De la prăjituri, la fulgi de ovăz la supe, aragaz lent poate face totul. Dar dacă sunteți în căutarea unor rețete de aragaz mare lent, aici sunt câteva favorite

Slow aragaz Applesauce
Slow aragaz Bone supa
Oală de vită
Slow aragaz dulce și acru de pui
Slow cookie Veggie stoc
Acestea sunt doar câteva idei! Simțiți-vă liber să sape prin arhive pentru mai multe și mai bine încă, a lua experimente. Încercați să faceți rețeta dumneavoastră preferat în aragaz lent în loc de pe soba de sus. Este minunat pentru vara, atunci când nu doriți să utilizați aragaz sau pentru iarna, atunci când pur și simplu nu vreau să fac nimic, la toate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *