SĂ GRILL AVOCADO

Un tutorial rapid și ușor de predare să gratar avocado, plus o viață-schimbare rețetă pentru prăjită avocado prăjit. Viața ta nu va mai fi la fel odată ce descoperi gloria de avocado la gratar! Am renunțat la pe meu sănătos How-to serie în iunie. Am fost devastat pentru o secundă, dar apoi mi-am dat seama că a) nici unul dintre voi îngrijit și b) am acest tutorial și rețetă pentru a face pentru el. Uneori, cele mai bune lucruri în viață sunt în valoare de așteptare pentru. cu plăcere.

June a fost o lună nebună. Lipsa mea de a posta este o dovadă de asta. Vrei dovezi suplimentare? Au o privire pentru a vedea de câte ori am mâncat pâine prăjită avocado pentru micul dejun, prânz și cină în iunie pe Instagram. E mult.

Pentru că atunci când ești scurt la timp și copleșit pe viață singurul răspuns este avocado toast.

Posibilitati de alimentatie-l în fiecare zi vă obligă să obțineți creativ cu variații de avocado toast. În ultima lună am făcut totul, de la semințe de cânepă, la piersici la mărar pâine prăjită de avocado. Nimic nu a fost mai puțin decât stelar. Dar de departe câștigătorul trebuie să fie prăjit avocado toast. Pentru că singurul lucru mai bun decât avocado simplu și simplu sunt avocado prajit.

Minus faptul că Jess și am aproape ars sprâncenele noastre off în timpul nostru mic Maven gratar Sesh, Grill avocado este mult mai ușor decât crezi. Am aproape simt rău postați acest lucru ca o reteta… Dar din moment ce esti un fel de a obține două la prețul de unul voi, probabil, încă dormi în seara asta.

sa faci avocado pe gratar dvs.
1. încălziți grătarul sau grătarul la căldură medie ridicată.

2. Prep avocado coapte prin simpla tăiere-le în jumătate, îndepărtarea groapă și periaj cu ulei de măsline.

3. Așezați cu fața în jos pe gratar si gatiti pentru aproximativ cinci minute.

4. îmi place să apăsați în jos pe fructele de avocado ocazional pentru a vă asigura unele mărci destul de gratar se întâmplă și de căldură este de a face mod prin intermediul întregului avocado. Asta e tot! Serios.

Ce să mănânce avocado la gratar cu
Fiți pregătiți pentru numărul epic de moduri pe care le veți găsi mâncând aceste avocado. În doar un week-end am mancat acest toast avocado (de două ori), a aruncat unele pe partea de sus a acestui sud-vestul salata de quinoa, cu ouă fiert pentru Brunch sâmbătă dimineața și doar drept-up acoperite în Sriracha pentru că eu sunt elegant ca asta.

Deci, de căldură până aceste BBQs sau gratar-tigăi și apuca yo ‘ Avocado din Mexic pentru că sunteți pe cale de a experimenta cel mai mare lucru, deoarece felii de pâine.

… felii de pâine + avocado la gratar.

(Cue NYC restaurant de vânzare această rețetă pentru $30 un pop)

Bine, să fim adevărați, mi-aș vinde demnitatea și apoi ceva pentru o bucată de pâine prăjită cu avocado. Și tu la fel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *