UMPLUTURA DE CONOPIDA

Mărturisire: eu sunt cu siguranta nu low-carb… Dar cred că știai asta deja. Când oamenii mă întreabă mâncarea mea preferată sunt mereu rapid să răspund la „BREAD”. Dar serios, pâinea e un grup de hrană în viața mea. Dar eu, de asemenea, recunosc că nu toată lumea mănâncă la fel ca mine (care este cool-tu faci!), deși am rămâne un fan de ascuns legume în doar despre tot ce gătesc.

Aceste zile, diete au devenit practic o religie și, uneori, mă sperie împărțit am devenit pe tema de produse alimentare. Am felul meu de a manca, dar eu, de asemenea, recunosc și respectul pe care calea ta poate arata diferit. Cred că este o mare parte din care au o relație sănătoasă cu alimente-nu simt nevoia de a împinge modul tău de a manca pe oricine altcineva. Plus-modul tău de a manca se poate schimba și nimeni nu merită să fie examinate pentru că s-au schimbat. De fapt, e cel mai uman lucru despre noi.

Stând aici într-o marți ocazională mâncând umplutura mea de conopidă se simte cam eliberator. Noi toți salva umplutura pentru o dată (poate de două ori) pe an, deoarece este practic opusul de hrănitoare. Dar al naibii de cald este delicios. De asemenea, se simte bine știind că oamenii care fac o alegere diferită decât mine atunci când vine vorba de deciziile lor alimentare se pot bucura, de asemenea, această umplutură conopida. Și acest lucru vine de la un iubitor de pâine-astfel încât să știți acest umplutura este bun!

sa faci orez conopida
Ați încercat vreodată să faceți orez cu conopida? Este câștigat o mulțime de popularitate în ultimii ani și pentru un motiv bun-este delicios! Orez conopida este, în esență, așa se pare, orez, făcut din conopida. Practic, conopida este tăiată în florete și locuri într-un procesor de alimente pentru a fi prelucrate într-o consistență ca de cereale. Este surprinzător are o formă destul de orez-ca și este un substitut mare pentru orez, boabe sau chiar pâine ca în această umplutură conopida. Procesul de luare a acestuia este simplu. Tot ce ai nevoie este:

Un procesor de alimente (un Blender poate fi folosit, deși am recomanda amestecul în porțiuni mai mici la un moment dat sau va dura mult timp!)
Un cap de conopida
Tăiați conopida în florete și puneți-le în procesorul de alimente. Proces până când acesta are toate defalcate într-o consistență de orez. Este posibil să aveți nevoie pentru a deschide procesorul de alimente și se amestecă lucrurile în jurul pentru a vă asigura că veți obține un mix chiar. Doar nu procesul de cuptor sau vei termina cu piure de conopida în loc de conopida riced!

Notă: multe magazine alimentare vinde de fapt conopida pre-riced Deci, dacă nu aveți un procesor alimentar acest lucru va fi cea mai bună opțiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *