VEGAN MAC ȘI CAZĂ

Acum câteva săptămâni am primit un suc masiv de fructe de mare de pe piața fermierului. A făcut șaisprezece (16!!!) cupe de squash. Deci, evident, am scos toate opririle și a folosit squash Butternut în moduri cele mai creative am putut gândi. Am făcut hummus squash Butternut, pilaf orez sălbatic cu dovlecei Butternut și acum acest macaroane vegan și brânză cu un sos de dovleac cremos de squash.

Înainte de a te îndrepta spre dealuri pentru că ești un iubitor de brânză, ascultă-mă! Ca un iubitor de brânză colegi, am pus acest Mac vegan și brânză la încercare și a avut loc! Este atât de cremos și ambalate cu tone de aroma foarte mare. Nu, nu e brânză și, în opinia mea, nimic nu se poate compara cu adevarata afacere, dar este delicios, așa că am dont chiar dor de „real” brânză!

O mulțime de sosuri de casă, vegane brânză sunt realizate cu nuci, dar această versiune utilizează squash Butternut ca bază… Combinația de legume amestecate, condimente și drojdie nutrițională da acest fel de mâncare aroma brânzos știm cu toții și dragoste. Pe lângă fierbere tăiței și tocare broccoli, partea principală a acestei rețete este de a crea sos de brânză, așa că am crezut că te-aș plimba prin ea pas cu pas.

sa faci sos de branza vegan
Pasul 1: friptură de squash Butternut. Spread tocat cu unt de dovleac și ceapă într-o caserolă și o haină cu ulei de măsline, Paprika și sare. Friptură la 350 º pentru 20 de minute.

Pasul 2: Adauga squash Butternut și ceapa la un procesor alimentar și se amestecă până la relativ netedă.
Pasul 3: adăugați de cânepă sau lapte de caju, oțet de cidru de mere, usturoi, Dijon și drojdie nutrițională la procesorul alimentar. Blend până când aveți un sos fin, cremos. Nu ar trebui să fie nici o smocuri astfel încât să păstreze amestecul până când este neted!

Pasul 4: adăugați tăiței fierte și broccoli tocat la vasul de copt și de top cu sos de brânză de squash Butternut. Se amestecă pentru a combina totul. Se presara seminte de cânepă pe partea de sus pentru unele proteine suplimentare.
Pasul 5: coace! La 350 º pentru 20 de minute.

Opțional pas 6: Dacă preferați un top crocant pe Mac și brânză, porniți broiler și Fierbeti pentru 3-5 minute. Asigură-te că stai cu ochii pe ea ca să nu ardă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *